srijeda, 12. siječnja 2011.

Igrajte Hold 'Em Poker na Windowsu 7

Ukoliko ste ikada koristili Windows Vista Ultimate onda se sigurno sjećate igre Hold 'Em Poker. Sa dolaskom Windowsa 7, odustalo se od razvoja dodatnih sadržaja za najskuplje izdanje Windowsa 7 tj. za Windows 7 Ultimate. Međutim, to ne znači da ne možete igrati Hold 'Em Poker i na Windowsu 7.

Microsoft namjerava izdati Hold 'Em Poker kroz Igre za Windows kao što je to učinio sa igrom Tinker. Ali za sve vas koji ne možete čekati, postoji način kako da Hold 'Em Poker igrate na Windowsu 7.

Prvi korak

Preuzmite ovu zip datoteku. U njoj se nalaze sve potrebne datoteke koje će instalirati Hold 'Em Poker na Windows 7 x86 i x64.

Otvorite zip datoteku koju ste preuzeli te mapu HoldEm kopirajte na radnu površinu. Otvorite HoldEm mapu, desni klik na datoteku 'Install.cmd" i odaberite Pokreni kao Administrator (Run as Administrator).


Drugi korak

Otvorit će se prozor sa naredbenim retkom i tražit će od vas da kliknete bilo koju tipku za nastavak. Kliknite bilo koju tipku i sačekajte da se instaliranje završi.

Treći korak

Kliknite na Start, unesite games te zatim kliknite na 'Games Explorer'. Otvorit će vam se mapa sa svim igrama koje se nalaze na Windowsu 7, a među njima bit će i Hold 'Em Poker.

Za kraj jedna napomena. Prilikom pokretanja igre, moguće je da vam se pojavi sigurnosno upozorenje. Ovo je posve normalna pojava i ne treba ništa da brinete. Ukoliko ne želite svaki put gledati ovo sigurnosno upozorenje onda uklonite kvačicu pored vrijednosti "Alway ask before opening this file".

Uživajte Smile.